Burza informácií

Štvrtok 12. októbra 2017 sa pre žiakov 9. ročníka základných škôl uskutočnila Burza informácií, ktorej hlavným cieľom bola prezentácia študijných odborov 10 stredných škôl Košického kraja v MsKS Trebišov.  Burzu informácií otvorili zástupcovia jej organizátorov Ing. Peter Rico, riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Trebišov a PhDr. Marek Čižmár, primátor mesta  Trebišov.

Našu školu reprezentovali  študenti, ktorí pod vedením  výchovnej poradkyne Mgr. Lenky Lehončákovej a Ing. Beáty Andrášovej ochotne odpovedali na zvedavé otázky budúcich stredoškolákov. Všetci veríme, že sa s mnohými z nich stretneme v septembri ako so študentmi Obchodnej akadémie v Trebišove.



Koncom septembra sme poskytli informácie o štúdiu na našej škole aj na Festivale tvorivosti a spolupráce zdravotne znevýhodnených a zdravých mladých ľudí Mosty bez bariér v Pribeníku. Podujatie už po deviaty raz organizoval Košický samosprávny kraj v spolupráci so Strednou odbornou školou J. Majlátha v Pribeníku. Kultúrny program spestrili  aj naši žiaci, ktorí vystúpili  s veselou karičkou.

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.