Tréningové sústredenie pre reprezentantov školy

Gesto pre mesto

...z projektu Tréningové sústredenie pre reprezentantov školy máme dobrý pocit, a preto sme ho postúpil do verejného hlasovania.

Hlasovanie verejnosti prebieha od 1. júna do 30. júna 2018.

RB

čítať ďalej

Spoznaj Trebišov behom & jarnou prechádzkou / 2. ročník

Spoznaj Trebišov behom

Študenti Obchodnej akadémie v Trebišove sa v nedeľu 13. mája 2018 zúčastnili charitatívno - rodinného  športového podujatia Spoznaj Trebišov behom & jarnou prechádzkou pod záštitou olympijského víťaza Mateja Tótha.

čítať ďalej

Prijímacie skúšky 2018 / 2019

PS

aktualizované 17.05.2018 (v prílohe výsledky PS)

Prijímacie skúšky sa uskutočnia v 1. kole 14. mája 2018 a 17. mája 2018.

čítať ďalej

Súťaž prvej pomoci žiakov

MSCK

Poslaním a cieľom súťaže v poskytovaní prvej pomoci je predovšetkým rozšíriť vedomosti žiakov teoretické a praktické vedomosti a zručnosti, zvýšiť odborné kompetencie žiakov v poskytovaní prvej pomoci, udržať si schopnosť rýchlo a kompetentne reagovať v kritických situáciách a v neposlednom rade pracovať v tíme.

čítať ďalej

Ľudová pieseň košickej mládeže

Záplava farieb na ľudových krojoch  a rozliehajúce sa tóny veselých i smutných piesní.

čítať ďalej

Učiteľ/ka anglického jazyka

UCI

Obchodná akadémia, Komenského 3425/18, 075 42 Trebišov informuje o voľnom pracovnom mieste učiteľ/ka anglického jazyka s nástupom od 1.9.2018.

čítať ďalej

Výmenný pobyt JA Firiem

Začiatkom marca žiaci 3. D triedy z Obchodnej akadémie v Poprade zorganizovali pre našich žiakov JA Firmy z Obchodnej akadémie Trebišov výmenný pobyt.

čítať ďalej

Naša firma na Veľtrhu podnikateľských talentov

Dňa 21. 3. 2018 sa konal v Bratislave JA Veľtrh podnikateľských talentov, na ktorom  sme zastupovali svoju študentskú JA Firmu ALL FOR YOU.

čítať ďalej

KSK ocenil stredoškolských učiteľov

Pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorý si každý rok pripomíname 28. marca, ocenil Košický samosprávny kraj dvadsaťdva pedagógov, vychovávateľov a majstrov odborného výcviku a troch riaditeľov stredných škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja, ktorí sa významnou mierou podieľali na výchove a vzdelávaní študentov.

čítať ďalej

Testovanie PISA

PISA

Dňa 17.apríla 2018 sa na našej škole uskutoční medzinárodné meranie PISA

( Programme for International Student Assessment )

čítať ďalej

Na hodinu vysokoškolákmi

CHI

Workshop o dátovej analytike . Zaujíma ťa, ako funguje rozmiestnenie tovaru v obchode? Chceš vedieť, prečo ti sociálna sieť zobrazuje práve také reklamy? Počul/a si, že na svete sa vyprodukuje každý deň okolo 2,5 milióna TB dát, ktoré je možné analyzovať?

čítať ďalej

Valentínska kvapka krvi 2018

VKK

Valentínska kvapka krvi skončila, krv je však potrebná po celý rok

Do 23. ročníka kampane Slovenského Červeného kríža, Valentínska kvapka krvi®, sa zapojilo celkovo 26 287 ľudí s veľkým srdcom (z tlačovej správy).

čítať ďalej

Okresné kolo vo volejbale dievčat

Dňa  8. 3. 2018 sa v telocvični DSA  Trebišov uskutočnilo  Okresné kolo vo volejbale dievčat. Turnaja sa zúčastnilo šesť  škôl a hralo sa v dvoch skupinách.

čítať ďalej

Vyhodnotenie súťaže olympiáda Mladý účtovník

Dňa 22. 02. 2018 sa uskutočnilo školské kolo olympiády Mladý účtovník, ktorého sa zúčastnilo 12 žiakov 4. ročníka. Z maximálneho počtu bodov 120 získali žiaci nasledovný počet bodov a umiestnenie na školskom kole:

čítať ďalej

Lyžiarsky Poráč 2018

Dňa 19. februára sa žiaci našej školy zúčastnili lyžiarského kurzu v stredisku Poráč park. O žiakov sa starali učitelia p. profesor Danko a p. profesorky Torbová a Berešová.

čítať ďalej

Krajské kolo Súťaže žiakov stredných škôl v spracovaní informácií na počítači

Dňa 15. februára 2018 sa na Obchodnej akadémii Watsonova 61 v Košiciach konalo krajské kolo 52. ročníka  Súťaže žiakov stredných škôl v spracovaní informácií na počítači.

čítať ďalej

Are you scared of English? My už nie!

Komisia J. W. Fulbrighta pre vzdelávacie výmeny v Slovenskej republike vznikla na základe Dohody medzi  vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických za účelom podpory vzdelávacích, výskumných a kultúrnych výmen prostredníctvom Fulbrightovho programu.

čítať ďalej

Prvé miesto na Inovation Campe

Valentínky deň  2018  priniesol našej škole pekný úspech v podobe prvého miesta v súťaži Inovation Camp v Košiciach.

čítať ďalej

Školský ples 2018

Ples našej školy je už tradične jednou z najradostnejších udalostí v živote študentov. Aj žiaci 3.B triedy sa na túto udalosť dlho a svedomito pripravovali.

čítať ďalej

Striebro z Olympiády v anglickom jazyku

Okresné kolo Olympiády v anglickom jazyku už pozná svojich víťazov.

čítať ďalej

Pozvánka na triedny aktív združenia rodičov

Riaditeľka Obchodnej akadémie v Trebišove, Vás pozýva v pondelok dňa 15.1.2018 na triedny aktív združenia rodičov.

čítať ďalej

Exkurzia v Deutschmanne

Po dohode medzi firmou a vedením našej školy sa dňa 19. 12. 2017 žiaci 4. ročníka  pod vedením Ing. Andrášovej a Ing. Smandrovej zúčastnili exkurzie, ktorej programom bola  prehliadka priestorov firmy spojená so súťažou pre našich žiakov. Firma Deutschmann s.r.o.  zabezpečuje medzinárodnú expresnú prepravu a logistické služby. Súťaž bola zameraná na jazykové znalosti, komunikačné schopnosti a matematickú šikovnosť.

čítať ďalej

Exkurzia v trebišovských podnikoch

EX

Dňa 12. 12. 2017 sa žiaci 2. ročníka Obchodnej akadémie  zúčastnili odbornej exkurzie, v rámci Podnikovej ekonomiky, na ktorej sa učili  aj o výrobnom procese  a obchodných podnikoch.  Sprevádzali ich pani profesorky Ing. Beáta Andrášová a Ing. Eva Zavadilová.

čítať ďalej

Vianočná ikebana

ikebana

Na Luciu 13. decembra sme si pripomenuli vianočné zvyky a tradície aj na našej škole aranžovaním vianočných ikeban z prevažne tradičných materiálov.

čítať ďalej

Valné zhromaždenie  JA firmy ALL FOR YOU

VZ

Koncom novembra sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie novej JA firmy All for you v rámci predmetu Aplikovaná ekonómia. Založilo ju 12 šikovných dievčat z 3.A, ktoré sa rozhodli  po dlhej úvahe o podnikateľskom zámere zostaviť svoj podnikateľský plán, ktorý prezentovali akcionárom jednotlivé viceprezidentky za svoje oddelenie.

čítať ďalej

Olympiáda zo slovenského jazyka a literatúry

OJSL

je jednou z foriem dobrovoľnej záujmovej činnosti žiakov. Jej cieľom je rozširovať a upevňovať komunikačné zručnosti žiakov v slovenskom jazyku, rozširovať ich záujem o sebavzdelávanie a samostatnú tvorivú činnosť, zvyšovať záujem o literatúru.

čítať ďalej

Olympiáda z nemeckého jazyka

DE

Koncom novembra si svoje sily zmerali v školskom kole olympiády naši najlepší nemčinári.

čítať ďalej

Školské kolo olympiády v anglickom jazyku

flags

Táto súťaž sa konala dňa 22.11.2017 a zúčastnilo sa jej 13 žiakov našej školy. Účastníci súťažili v kategóriách 2A a 2B.

čítať ďalej

Päťdesiatročné jubileum OA

Vážené dámy, vážení páni,

Rabatinova začiatok školského roka si všetci akosi podvedome spájame s odletom lastovičiek. Ak by sme mali touto veličinou vyjadriť vek našej školy,  nad jej strechami sa lastovičky o ceste do južných krajín dohovárali už 50 ráz.

Úctyhodné číslo. Za ním sa skrýva 50 krát desať školským mesiacov, viac ako 4 tisícky študentských osudov, neúnavná práca niekoľkých stovák učiteľov.

čítať ďalej

Ocenenie pre najlepších študentov z celého kraja

KSK

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa v stredu 22. novembra stretli vybraní študenti zo škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja. Symbolické ocenenie prevzalo spolu 22 jednotlivcov a štyri kolektívy zo stredných škôl v Košiciach, Michalovciach, Trebišove, Sobranciach, Spišskej Novej Vsi, Rožňave, Sečovciach, Dobšinej, Moldave nad Bodvou a Kráľovskom Chlmci.

čítať ďalej
— 1 —

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.