Výmenný pobyt na OA Poprad

OA Poprad

Naši žiaci 4. B a 4. A v rámci predmetu podnikanie v cestovnom ruchu sa v dňoch 4. – 5. 2. 2016 zúčastnili na výmennom  pobyte na OA v Poprade.

Prvý deň navštívili školu, v ktorej sa práve konal kontraktačný deň. Na ňom si vymieňali obchodné skúsenosti cvičné firmy. Neskôr nás dievčatá z partnerskej študentskej spoločnosti Julene´ s Ladies  sprevádzali po meste a oboznámili s jeho historickými pamiatkami. Večer sme sa spoločne zabávali na maškarnom plese, ktorý zorganizovala práve domáca spoločnosť šikovných dievčat z 3.E. Druhý deň nášho pobytu sa niesol v turistickom duchu. Hneď ráno sme nasadli na tatranskú železnicu, ktorou sme sa odviezli do Starého Smokovca. Odtiaľ sme vyrazili peši na Hrebienok, kde sme si pozreli Ľadový dom a krásne ľadové sochy. Ďalej sme pokračovali na Bilíkovu  a potom na Rainerovu chatu.  Toto podujatie bolo veľmi vydarené a splnilo  naše očakávania. Tešíme sa na stretnutie s našou partnerskou spoločnosťou na konci marca, v Tokajskej vinohradníckej oblasti.

žiaci 4. B a 4. A, OA Tour š. s.

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.