Obchodná akadémia na ,,Nočnom behu“

nocny beh

Mesto Trebišov v spolupráci s OZ STOPA pripravilo 4. júna 2016 podujatie s názvom „Nočný beh Trebišov“, ktoré sa realizovalo v amfiteátri mestského parku v Trebišove po dĺžke dvoch tratí:

5 km (kratší beh) a 10 km (dlhší beh).

Svojou účasťou na tomto podujatí prispeli aj študenti Obchodnej akadémii v Trebišove. V kategórii ženy 15 a viac na 5km sa na fantastickom 4. mieste s časom 25 : 10 : 3 umiestnila študentka prvého ročníka Zuzana Miklošová., no ani juniori na 10 km sa nenechali zahanbiť, veď 3. miesto Radoslava Girmana s časom 43 : 34 : 2 a 5. miesto Radoslava Demka s časom 51 : 49: 9 sú toho dôkazom (obaja študenti 2. ročníka).

Je veľmi potešujúce, že študenti Obchodnej akadémie sa v konkurencii športovcov nestratili, získali skvelé výsledky, ceny a zároveň reprezentovali našu školu aj na takomto športovo-spoločenskom podujatí.
Pevne veríme, že na budúci rok sa zvýši počet študentov a učiteľov, ktorí sa do takéhoto podujatia zapoja. Úspešným študentom blahoželáme.

Foto 1: Radoslav Girman 3. miesto 10 km
Foto 2: Zuzana Miklošová 4. miesto 5 km

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.