Zmeníme planétu alebo seba?

Zmeníme planétu alebo seba?

Nezáleží na tom, kde žijeme. Či žijeme v meste alebo na dedine. Naše životy nevyhnutne závisia od konzumácie zdrojov a služieb, ktoré nám poskytuje príroda.

Produkujeme veľké množstvo odpadov, ktorého na Zemi neustále pribúda. Či chceme, či nie, vytvárame nebezpečnú hrozbu pre budúce generácie, a tým ohrozujeme ich život. Pomôcť zmenšiť túto katastrofu môžeme však aj my a to už dnes.

Už niekoľko rokov sme súčasťou environmentálneho filmového festivalu Ekotopfilm – Envirofilm. Kvôli hygienickým nariadeniam sa tento festival realizoval online. Prvá časť bola filmová a druhá formou kvízu, resp. prednášky na tému  "Food Vaste" alebo "šetrenie energiami". Témy filmov boli veľmi zaujímavé  -  Plytvanie potravinami a Uhlíková stopa.

Chceme sa poďakovať organizátorom, že aj počas dištančného vzdelávania na nás mysleli. Veríme, že na budúci školský rok sa budeme  môcť stretnúť a vidieť naživo.

Mgr. Monika Lajčáková

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.