Stredoškoláci začínajú v reálnom svete podnikania

JA

Študenti našej školy v rámci predmetu Aplikovaná ekonómia začínajú rozvíjať svoje podnikateľské zručnosti. Absolvovali školenie manažmentu, ktoré je realizované praktickou a kreatívnou formou.

Uskutočnilo sa 13. novembra 2018 v Univerzitnej knižnici Technickej univerzity v Košiciach. Zamestnanci spoločnosti AT&T odovzdali študentom na školení svoje skúsenosti a rady z oblasti projektového a krízového riadenia, marketingu a financií. Nechýbali ani rady ako zvládať problémy v tíme. Príprava na reálne problémy v podnikateľskom prostredí prebehla metódou learning by doing, kde študenti riešili v tímoch problémy z rôznych oblastí, ktoré počas podnikania môžu nastať. JA Firma FLEX je pripravená, a tak môže naplno rozbehnúť svoje podnikateľské aktivity. Začali sme naplno s výrobou a predajom našich hand made výrobkov – mydlových kytíc. Bližšie informácie poskytneme na našej facebookovej stránke FLEX JA Firma.

Simona Jankovičová, Dávid Sivák, Veronika Sinčáková
Marcel Poľak, Tatiana Kuncová

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.