Deň kariéry

CAREER DAY JA Slovensko

V rámci predmetu Aplikovaná ekonómia sme sa zúčastnili na CAREER DAY, ktorý sa konal v Košiciach   11. 10. 2018.  JA Slovensko organizuje Deň kariéry v spolupráci s firmou AT&T Global Network Services Slovakia. 

Po príchode na miesto sme sa zoznámili s Bebou, ktorá nám dala podpísať prezenčnú listinu a odprevadila nás do miestnosti.  Na workshop CAREER DAY sme si mali doniesť životopisy, ktoré sme si medzi sebou navzájom vymenili a popri tom sme sledovali spustenú prezentáciu a jednotlivé životopisy podľa nej opravovali. Zamestnanci firmy AT&T nám prednášali ako správne vystupovať na pracovnom pohovore, aký typ oblečenia v akej situácií zvoliť. Ďalšia z aktivít bolo fiktívne zostavenie vyhovujúceho životopisu pre človeka, ktorý sa uchádza o post učiteľa anglického jazyka. Pracovali sme v skupinkách po minimálne 10. Každý člen skupiny niečím prispel. Predviedli nám aj ukážky výberového konania. Organizátori používali príležitostne aj anglický jazyk. Workshop firmy AT&T hodnotím veľmi pozitívne. Skúsenosti, ktoré som nadobudla z prezentácií organizátorov využijem v práci aj v bežnom živote. Takúto skúsenosť odporúčam každému,  kto chce vo svojej kariére postupovať smerom hore.

V. Takáčová, L. Smolíková  4.A

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.