Veľtrh podnikateľských talentov 2017 a EasyDeal

V stredu 5. apríla sme sa zúčastnili na 22. ročníku JA Veľtrhu podnikateľských talentov 2017, ktorý sa konal pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku v OC Optima v Košiciach.   Takmer 250 študentov zo 48 JA Firiem prezentovalo výsledky celoročného úsilia svojho podnikania na celoslovenskej súťaži, ktorú každý rok organizuje nezisková vzdelávacia organizácia JA Slovensko. JA program je výbornou príležitosťou pre študentov, ako zažiť začiatok startupovej firmy, ako ju priviesť na trh a dostať sa do úzkeho kontaktu s biznisom.

Pre študentov z jednotlivých JA firiem bol pripravený program, ktorý zahŕňal celý priebeh veľtrhu od postavenia stánku až po celkové vyhodnotenie.  Naša firma sa zamerala na propagáciu dekoratívnych výrobkov, ktoré vyrábame z prírodných a recyklovateľných materiálov. Aj náš stánok bol ladený do handmade štýlu.

Odborná porota hodnotila viaceré stránky fungovania firmy ako je súdržnosť zamestnancov, schopnosť spolupráce, marketing  a finančné ukazovatele dosiahnuté spoločným úsilím. V silnej konkurencii 48 firiem sme  obstáli  a boli ocenený certifikátom za úspešnú reprezentáciu. Členovia nášho tímu si vyskúšali prostredie živého trhového prostredia.

Kristína Firková
Manažérka ľudských zdrojov JA EasyDeal

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.