Likvidačné valné zhromaždenie EasyDeal JA firmy


Vo štvrtok 11. 05. 2017  sme opäť do školy prišli vyobliekaní ako manažéri. O 14: 30 sa v zborovni uskutočnilo likvidačné valné zhromaždenie našej firmy.

Stretli sme sa s akcionármi firmy. Vicemanažéri jednotlivých oddelení predniesli svoje záverečné správy o tom, ako sa im darilo v plnení plánovaných aktivít. Naším najvýnosnejším predmetom podnikania bola prevádzka bufetíku.

Všetci zamestnanci sa počas celej doby podnikania aktívne zapájali do činností ktoré podporovali chod našej firmy, za čo im patrí veľká pochvala a vďaka. Zhodli sme sa v tom, že táto možnosť vyskúšať si ako funguje podnikanie v reálom živote, ktorú nám ponúkol program JA Aplikovaná ekonómia, bola pre nás veľkým prínosom do budúcnosti. Mali sme možnosť získať praktické skúsenosti a zručnosti tak, aby sa rozvíjali naše vzdelávacie, komunikačné, personálne a pracovné kompetencie.  Za túto skúsenosť veľmi ďakujeme.

Mrzí nás, že v podnikaní nemôžeme pokračovať, lebo tento program umožňuje mať firmu len jeden rok. No veríme, že mladšie ročníky hrdo prevezmú štafetu v podnikaní, ktoré sme tak úspešne začali.

 

Emília Štupáková, 3. A
Viceprezidentka oddelenia marketingu

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.