Školenie manažmentu

skolenie

Dňa 19. 11. 2015, sa uskutočnilo školenie manažmentu JA Firiem v Univerzitnej knižnici Technickej univerzity v Košiciach. Na tento workshop boli vyslaní  vedúci pracovníci študentskej spoločnosti OATour, š. s., na čele s generálnym riaditeľom Pavlom Senčákom, jeho zástupcom Michalom Lasekom, finančným manažérom Viktorom Sabom a manažérom ľudských zdrojov Róbertom Škovránom, a s vyučujúcou programu PvCR Ing. Beátou Andrášovou.

Školenie bolo určené študentom programu JA Aplikovaná ekonómia a JA Podnikanie v cestovnom ruchu spoločnosťou AT&T Global Network Services Slovakia v spolupráci s JA Slovensko.

Školenie bolo zamerané na základy manažérskych zručností a pozostávalo z teoretickej a praktickej časti. V teoretickej časti sme sa venovali témam ako motivácia, tímová práca a komunikácia v tíme, prezentačné zručnosti, komunikácia, leadership, timemanažment a riadenie projektov.

V praktickej časti sme si vyskúšali hru marshmelow ktorá bola zameraná na tímovú prácu. Určili sme si vedúceho tímu a spoločne sme  „budovali kariéru“. Podľa výšky veže sa zistilo, ako dokážeme pracovať v kolektíve vzhľadom na rôzne názory účinkujúcich.

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.