Okresné kolo v basketbale chlapcov

Okresné kolo v basketbale chlapcov

V stredu 9.3.2016 Obchodná akadémia v spolupráci s Centrom voľného času v Trebišove organizovala okresné kolo v basketbale chlapcov. Zúčastnilo sa 5 družstiev (Obchodná akadémia, SSOŠ Trebišov, SŠ Sečovce, Gymnázium Trebišov a Cirkevné gymnázium Trebišov). Hralo sa 2 x 7 min. Víťaz postupoval priamo na krajské kolo basketbalu.

Obchodná akadémia sa hneď v prvom zápase stretla s Gymnáziom Trebišov, kde chlapci OA Tv vyhrali v pomere 11:8, v ďalšom meraní síl  chlapci vyhrali nad SŠ Sečovce 13:7. V  predposlednom zápase OA Tv vyhrala vysokým skóre (17:1) nad SSOŠ Trebišov, v poslednom zápase medzi Cirkevným gymnáziom a Obchodnou akadémiou sa rozhodovalo, kto postúpi priamo na krajské kolo basketbalu. Cirkevné gymnázium po veľmi tuhom a ťažkom boji napokon vyhralo 17:16. Chlapci obchodnej akadémie skončili napokon na peknom druhom mieste.

Celkové poradie prvých troch družstiev:

  • 1. miesto Cirkevné gymnázium Trebišov
  • 2. miesto Obchodná akadémia Trebišov
  • 3. miesto Gymnázium Trebišov


Našu školu reprezentovali žiaci:  Filip Kocak 4.A, Enrico Flaugnatti 3.A, Marek Macoško 3.A, Daniel Gud 2.B, Tomáš Garbár 1.B, Nikolas Toth1.B, Viliam Hrbán 2.A,Radoslav Demko 2.B, Radoslav Girman  2.B a Róbert Škovran 4.B.

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.