Lyžiarsky Poráč 2018

Dňa 19. februára sa žiaci našej školy zúčastnili lyžiarského kurzu v stredisku Poráč park. O žiakov sa starali učitelia p. profesor Danko a p. profesorky Torbová a Berešová.

Po dlhej ceste autobusom sme dorazili na miesto. Keď sa každý naobedoval, vzali sme si lyže a išli na svah. Tí čo lyžovať vedeli, tak celé poobedie sa lyžovali, a tí ktorí lyžovať nevedeli sa to učili. Každý večer žiaci a taktiež aj učitelia pripravovali skvelý program. Ráno po výdatných raňajkách sa vždy išlo na svah. Naši šikovný nelyžiari sa už utorok začlenili k lyžiarom. Vzájomnou spoluprácou sme ich doučili lepšieme lyžovaniu. Poobede išli na svah už iba lyžiari, za čo môžme vďačiť našim profesorom. Keďže streda bola náročným dňom pre každého, tak poobede každý relaxoval. Chlapci si zahrali v telocvični futbal, dievčatá boli v bazéne. Po futbale sa išli chlapci znovu vyblázniť do bazéna. Po tomto zrelaxovaní sme mohli ísť na kávu alebo čaj do reštaurácie. Samozrejme popri pití nápoju nesmela chýbať ani hra bowlingu či biliardu. Večer nesmelo chýbať pozeranie fotografií a videí našich skúseností na svahu a penzióne. Zaujímavé fotografie a vtipné videá nás určite rozosmiali. Po tomto oddychu sme celý štvrtok lyžovali. Aj napriek tomu, že piatok sme už odchádzali, svah sme si užili ešte aspoň ráno. Po príchode na penzión sme sa naobedovali, zbalili sme si veci a po celom týždni sme išli znovu do Trebišova. Hoci sme sa vraciali späť, kde nás čakala škola, boli sme vysmiaty, keďže nám začínali jarné prázdniny. Ďakujeme profesorom za ich trpezlivosť a za to, že každého naučili lyžovať.

Žiačka OA Tv

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.