Exkurzia v Deutschmanne

Po dohode medzi firmou a vedením našej školy sa dňa 19. 12. 2017 žiaci 4. ročníka  pod vedením Ing. Andrášovej a Ing. Smandrovej zúčastnili exkurzie, ktorej programom bola  prehliadka priestorov firmy spojená so súťažou pre našich žiakov. Firma Deutschmann s.r.o.  zabezpečuje medzinárodnú expresnú prepravu a logistické služby. Súťaž bola zameraná na jazykové znalosti, komunikačné schopnosti a matematickú šikovnosť.

Najlepší tím bol odmenený reklamnými predmetmi. Na exkurzii sa žiaci dozvedeli o možnosti práce vo firme a o možnostiach a podmienkach prijatia do zamestnania. Žiaci sa zoznámili s prácou zamestnancov  firmy. Boli okúzlení atmosférou, v ktorej sa ocitli a boli veľmi radi, že mohli stráviť dlhší čas v tejto firme aj napriek tomu, že sa tam nepretržite pracuje. Naši žiaci sa aj tento krát presvedčili, že znalosť cudzích jazykov je v dnešnej dobe veľmi dôležitá. 

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s firmou.

Marko Németh 4. A

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.