Kurz a cvičenia na ochranu života a zdravia

 

V termíne od 13.9 – 16.9.2016 sa na našej škole uskutočnil kurz na ochranu života a zdravia pre tretí ročník.

Študenti tretieho ročníka, vedúci kurzu (PaedDr. E. Torbová a Mgr. L. Danko ), triedny učitelia (Ing. B. Andrášova a Mgr. L. Lehončáková )prvý deň vybehli na neďaleké Vinianske jazero ako aj na Viniansky hrad. Spestrením bola samotná exkurzia hradu spojená prednáškou o histórii a zaujímavostiach v okolí, ktorú od prezentoval miestny pracovník hradu.

14.9. 2016 sa žiaci a vyučujúci zúčastnili na akcii KSK ,,Mosty bez bariér“ v Príbeníku, aby mohli prezentovať školu. Príjemným spestrením bolo vystúpenie žiačok, ktoré pod vedením Ing. S. Dulovej zatancovali karičku.

V posledný deň 16.9.2016 sa k tretiemu ročníku pridali aj žiaci z prvého a druhého v rámci 1.cvičenia na ochranu života a zdravia. Vedúci kurzu(PaedDr. E. Torbová) si pre žiakov pripravila teoretickú hodinu formou prezentácie, po ktorej nasledoval hromadný presun podľa presne stanovenej trasy pre jednotlivé ročníky.

Tento web používa na analýzu návštevnosti súbory cookies.
Ak budete pokračovať bez vykonania zmien nastavení, predkpokladáme, že chcete z našej stránky dostávať všetky súbory cookie.